Hejsan Hoppsan o.s.v :D

Hej :D !
Kollade nyss på handbollen på tv :D Gött att sverige vann mot serbien men har ingen anning om vad det blev ;O Dåligt Sofia !

Men det blev bah ett kort inlägg nu men tror jag bloggar mer imon :D

Puss

Hejsan Hoppsan ! :D

Heej alla !
Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och håller på med ansiktsbok :D Idag har jag spelat handbollsmatch mot Torslanda. Vi spelade sämst och förlorade med 7-5. Vi kunde knappt passa ! och vi har tränat det typ 2 år eller något ?! Men aja nu tänker vi inte mer på det :D Igår var jag med Sara,Emelie och Fanny (L)
Vi drog till Ikea i Kållered :D Och där käka vi glass det var gott :D Idag har jag inte gjort något speciellt,eller jo jag har ju varit Jack älsklingen (L) Imon blire skola-.- Varför ska helgen ta slut så fort ?! ;o Det är riktigt dåligt tycker jag ;D Men det som ska bli kul imon är att det blir ju ingen träning för mig och några till :D För vi dra och kollar på handbolls-VM ist :D Vi var ju på invigningen också och det var grymt coolt och skit sköjj :D Men nu måste jag upp och äta mat. Jag tror att vi ska äts kött och potatis :) Morfar ska komma hit också :D

Bild på mig och Jossan från Norge i sommras
Puss♥

Halloj♥

Heej du framför skärmen som är så gullig som läser på min blogg :D
Nu sitter jag och väntar på att gullungen Sara ska vakna-.- Ska kan ske vara med henne idag :D
Hejså länge
Puss

Hej hopp :)

Hejjsan bloggen !
Nu sitter jag och äter godis :D Det är gott :D Idag skulle jag sovit över med Sara och Emelie men det blev inte så.
Men har inge mer att blogga om så bloggar sen igen !

Bild från handbollscupen som var i veckan.
Puss och kram♥

Hejjsan :)

Igår kom jag hem från Tygrikesnatta( en handbollscup). Detgick ganska bra. Vi kom 6:a :/ Vi förlorade våran sista match pga en straffmål som dom inte skulle haft. Men så är det. Aja nu ska jag dra till Sara och Emelie

Puss<3

TjaTja:)

Hej bloggen.
Just nu är jag ensam hemma. Det är väldigt tyst ;) Aja vet egentligen inte vad jag ska skriva. Nu ska jag gå och laga mat. Mer inlägg sen.

En bild från Moa igår. Världens bästa fotograf :)
Puss &hearts;

Gott Nytt År !

Tjena bloggen ! Ett tag sen jag bloggade nu men.. Nu har jag för några timmar sedan precis kommit hem från Danmark :) Det var väldigt kul iaf :D Och nu så får jag äta godis igen :) Lite bilder kommer sen. Gott nytt år 1 dag försent..
Puss

Gott Nytt År !

Tjena bloggen ! Ett tag sen jag bloggade nu men.. Nu har jag för några timmar sedan precis kommit hem från Danmark :) Det var väldigt kul iaf :D Och nu så får jag äta godis igen :) Lite bilder kommer sen. Gott nytt år 1 dag försent..
Puss

RSS 2.0